neděle 2. února 2014

Vyjádření běloruského aktivisty k dění na Ukrajině

 

Přinášíme Vám exkluzivně pro nás napsané vyjádření Olega, leadera kapely Kamaedzitca z Minsku ( Bělorusko ) k situaci na Ukrajině.

Dnes je velmi důležité používat internet jako naše alternativní média. Protože díky tomu jsme schopni dostat pravdivé novinky téměř do celého světa. Skrze správné veřejné zdroje dokážeme získávat aktuální informace od našich ukrajinských kamarádů. Informace podávané oficiálními médii se zdají být buď jednostranné, nebo lživé.

Tedy co se našich ukrajinských bratrů týče. Na začátku se na Ukrajině konaly veřejné mítinky. Ale pak došlo k rozdělení. Všichni ti šovinisti, liberálové, demokrati (pseudo-demokrati) byli, podle mého názoru, jen loutkami opozice. Byli to ti, kdo vědomě sváděli oprávněný protest ukrajinského lidu z cesty. Všichni na té show pracovali velmi tvrdě. Někteří se přiklonili směrem k EU, jiní si za lepší zvolili Rusko.

A nad všemi těmi patetickými a falešnými kontrolovanými „protesty“ zvedly své hlavy mladé duše revolučních národních aktivistů. Zuřiví, nepředvídatelní, jsou připraveni stát za Ukrajinou a jejími tradičními ideály až do smrti. Mladá srdce, která nepotřebují Evropskou unii dneška – sionisticko kapitalistickou síť. A nepotřebují ani moderní Rusko – zcela zkorumpovanou, bývalou velmoc, která je dnes zaprodána zrádci. Mladá srdce potřebují spravedlnost, pořádek a právo. Právo ukrajinské, sociální a národní.


A teď tahle kreténská lůza, tlustí žvanilové, chytře se tvářící buzeranti, pseudo-inteligentní „opozice“ začne křičet, že všechna ta mladá ukrajinská srdce a revolucionáři nové éry jsou jen provokatéři. Tak jednoduše označili všechny lidi, kteří následovali cestu cti a věrnosti. Ale jediné, co se jim vrátilo, byl úsměv, odvaha a odhodlání.

Ukrajina nám všem ukázala hnilobu, debilitu, slabosti a zbabělost systému. Systém není nesmrtelný, a je shnilý zevnitř. V jeho očích je strach. Strach z těch, kteří se neproměnili v roboty konzumu bez paměti, povinnosti a svědomí.
 
Revolucionáři Ukrajiny nám ukázali, jak slabý, zranitelný a směšný systém je. Cítím mnoho obdivu k nacionalistům velké Ukrajiny a rád bych vyjádřil slova respektu všem lidem, kteří přišli do Kyjeva z různých zemí, aby podpořili ukrajinské kamarády."

                                                                                        Oleg (Luty) / Kamaedzitca