sobota 5. října 2013

White Rex Pro - The Birth of a Nation


4. října byla hala Totem v Moskvě svědkem jednoho z největších mezinárodních turnajů v MMA, jaký doposud White Rex uspořádal. Mezi bojovníky bylo možno nalézt muže ze všech koutů Evropy.

V sále bylo možno zahlédnout několik známých tváří z ruské bojové scény (Například Romana Zentsova či Anastasii Yankov). Celým večer provázel neméně známý Sergej Badyuk, který je v Rusku velmi oblíben díky svým televizním pořadům, které se všeobecně věnují bojovým sportům. Během turnaje zahrála více jak 2000 diváku běloruská kapela Kamaedzica. Přítomni byli i členové ruské kapely You Must Murder. Celý galavečer byl přenášen televizním kanálem Fighter, takže se přenos dostal k dalším desetitisícům diváků v různých částech světa. 

Tato akce byla pro White Rex jistě přelomová. Je obdivuhodné sledovat s jakou profesionalitou se každý turnaj White Rexu zlepšuje. Doufáme, že se i v následujících měsících dočkáme dalších podobných akcí, které mají jistě velký význam a motivují mladé lidi k sebezdokonalování a disciplíně.
  
Více na white-rex.com