sobota 4. srpna 2012

Politické hry v Londýně

,,Panem et circenses – Chléb a hry (Juvenalis, Satiry 10,81); římský lid svěřil moc vojevůdcům a chce jen jídlo a zábavu..."

Letní olympijské hry v Londýně jsou po několika letech opět zneužity k politickým záměrům. Již před zahájením her předcházely celé této sportu velmi vzdálené šaškárně vojenské přehlídky v režii Velkého Bratra. Nasazeno bylo celkem 12 000 policistů, 13 500 vojenských sil 20 000 pracovníků ostrahy 1 000 amerických bezpečnostních sil 300 agentů M15, válečná loď, bezpilotní letouny, odstřelovači i raketové systémy.

Zlomený otrok konzumu v moci nadnárodních elit, které tuto událost zcela evidentně plánovaly několik let dopředu, zahazuje problémy všedního života za hlavu a vykazuje projevy povrchního vlastenectví. Korporace Nového světového pořádku využívají celé okolní dění k reklamě a propagaci mamonu. Nositelé politické korektnosti si uzurpují právo kázat o morálce a inspirovány Orwellovským románem rozjíždějí propagandistickou mašinérii nebývalých rozměrů, která má ve finálním efektu s největší pravděpodobností (mimo jiné) za účel obhájit případný vpád židovského státu Izrael na území Sýrie a Iránu. Na samotném počátku ceremonií jsme byli svědky smutného vzpomínání památky izraelských olympioniků jakožto obětí teroristických útoků v Mnichově v roce 1972, byli jsme upozorněni, že se již nikdy v historii, nesmí opakovat, aby byly hry zneužity v rámci politiky - jako tomu bylo v Berlíně za nacistického režimu a půda byla tímto ideálně připravena pro další mediální masáž a propagandistickou činnost mocných globalistů.

Kromě zcela viditelného zneužití pozadí olympijských her k propagaci mírotvorné demokracie, jejíž hodnoty a principy jsou na poli kapitalismu naprosto nezpochybnitelné, si sportovní událost vybrala několik obětí politické korektnosti. Řecká reprezentantka Voula Papachristou byla vyloučena ze sportovní události - údajně kvůli nevhodnému vyjadřování na adresu přistěhovalců ve své rodné zemi. Další obětí se stala německá veslařka Nadja Drygallová, která byla olympijským výborem požádána o opuštění her z důvodu napojení na neonacistickou scénu a udržování poměru s funkcionářem Národně demokratické strany Německa (NPD). Tyto postupy, jež špiní veškerou činnost olympijského výboru, jsou jen demonstrací moci sionismu a všehoschopných globalistů. Zatímco straníci NPD nenesou zodpovědnost za lidské životy, kapitalismus a armády spojenců zabíjí civilisty zbraněmi i svými vykořisťovatelskými metadomi prakticky neustále.

Věřme, že bude jednou historie na tuto událost nahlížet jako na vrchol drzosti globalistů, sionistů a jejich přisluhovačů.

Smrt kapitalismu, smrt tomuto odpornému společnost degenerujícímu systému!