úterý 12. července 2011

Cikánští rasisté z Romea.cz by rádi přitvrdili!



Nátlaková skupina kolem webu Romea.cz o sobě opět dala vědět. Ruší spolupráci s ministerstvem vnitra, neboť prý podle tohoto sdružení policie polevila v boji proti extremismu. Pro doplnění informací, z hlediska svobody slova je Česká republika zemí s nejmenší mírou svobody slova v Evropě současně s Německem a Slovenskem. Za obyčejné vylepení letáku hrozí v tomto absurdistánu několik let vězení a co by jinde v Evropě nikoho nenapadlo zakazovat (například keltský kříž používaný italskými a francouzskými vlastenci) je v České republice na černé listině estébáckého UOOZ.

Skutečně polevila policie v honu na čarodějnice tak jak černí rasisté tvrdí? Podívejme se tedy na výčet obvinění z poslední doby. 6 mladíků je obviněno za nesení transparentu s nápisem "Evropo povstaň". Ano, v tomto naši (ne)soudní znalci vidí propagaci nacismu. Další obvinění padly za slovní spojení "národní socialismus". Pod tímto názvem funguje v ČR několik registrovaných politických stran, nic na plat, oko znalce vidí a znalec ví. Došlo k definitivnímu potvrzení rozsudku za nošení čísla "88". Kdo se tento rok narodil má asi smůlu. Mohli bychom pokračovat dále ve výčtu represivních aktů systému vůči mladým lidem v této zemi. Připadá vám že policie polevila? Nám tedy ne. Naopak, hon na čarodějnice je už tak křečovitý, že se snaží vidět extremismus tam kde není. Důkazem je zásah pořádkových jednotek vůči tanečníkům v Ostravě, Opavě i jinde.

V čem je tedy problém? Černí rasisté chtějí jednoduše odvést pozornost od svojí radikalizace. Ta se projevila napříkald v Novém Bydžově či Krupce, kde blokovali řádně nahlášené demonstrace a střetli se s policií. Je až zarážející, že ministerstvo mělo kdy vůbec nějakou spolupráci se spolkem, který porušuje zákony a pouští se do střetu s policií. Umíme se představit jaký humbuk by to byl, kdyby policie spolupracovala například s některou z nacionalistických skupin.

Dalším faktorem je vytváření stálého tlaku na potlačování nespokojenosti obyvatelstva (čti extremismus) a odvádění pozornosti obyvatel od skutečných problémů. Hon na čarodějnice přestal v době strachu o budoucnost v zaměstnání, v životě apod. fungovat. Veřejnost obrátila svou pozornost jinam a proto je potřeba tuto pozornost vrátit tam, kam patří. Na "extremisty", tanečníky, fotbalové fans. Jen ať si problémů v ekonomice a řízení státu nikdo nevšímá.

Česká republika zůstává totalitním státem věznícím své odpůrce. Nic se nezměnilo, nikdo nepolevil. Stupidita "znalců" a rudí soudci dále stínají symbolicky hlavy kacířů fízlokracie.

Článek na podobné téma se objevil i na Zvědavci. Je zde pěkně rozvedeno kolik nás Romea již stála peněz. Článek čtěte zde