pondělí 25. března 2013

Tohle je Ruská obraná liga


Následující text je provoláním nové ruské organizace Ruská obraná liga (Russian Defense League), která vznikla jako reakce na celosvětové politické a vojenské aktivity USA a NATO. Organizace se hlásí k tzv. Eurasianismu. Není proto překvapením, když byl jejím prezidentem jmenován jeden z předních zastánců konceptu Eurasie Alexander Dugin.

Provolaní – Ruská obraná liga 
Ruská obraná liga (RDL) zastává „čtvrtou politickou teorii“, která se staví proti Novému světovému řádu (NWO). NWO je hrozbou pro celé lidstvo, které se snaží ovládnout v rámci jedné světové vlády. Tato jedna světová vláda předává kontrolu bohatým a vlivným skupinám, které se často nazývají „elitami". Tyto „elity“ pak mají plnou kontrolu nad světem a jeho zdroji. Za účelem této totální kontroly napadly „elity“ vzpurné země, zmanipulovaly volby, svrhly vlády, instalovaly loutkové režimy a vytvořily ekonomický chaos.

V roce 2011 jsme byli svědky několika událostí, které byly předem pečlivě naplánovány, tak aby splnily cíle jejich agendy. Jsou to události zahrnující:  

  • tzv. „Arabské jaro" v Bahraimu, Yemenu, Tunisku a především v Egyptě.
  • Invazi do Libye a zavraždění Muamara Kadáfího.  
  • Přivedení EU na pokraj ekonomického kolapsu. 
  • Revoluci v Sýrii a přípravu války proti Íránu / Rusku. 
  • Zhoršení probíhající ekonomické krize.  
  • Zadržení bývalého bosensko-srbského generála Ratka Mladiće a příprava vstupu Srbska do EU.  
  • Opětovné převzetí vojenské „moci" v Kosovu pomocí vojsk KFOR (NATO).  
  • Pohodlné „zabití" Usámy Bin Ládina (vycvičeného CIA) poté, co začala upadat důvěra Američanů v Baracka Obamu.  
  • Zatčení prezidenta MMF Dominique Strauss-Kahna za sexuální delikty.      
  • Japonské tsunami. 
  • Násilné nepokoje v Británii a Řecku, které se rozšiřují po celé Evropě. 

V současné době jsme svědky počátku další události, která má za cíl svrhnou další vládu. Tato vláda totiž ohrožuje plán „elit“ na globálně řízenou světovládu. Řeč je samozřejmě o ruské vládě, představované Putinovou stranou Jednotné Rusko. Tento plán samozřejmě představuje pro RDL veliké obavy, tak jako pro spousty Rusů a lidí na celém světě. Mnoho z Vás doslova hltá a věří každičké zprávě o Putinovi z popelnice zvané media. Co musíte pochopit je fakt, že Putin je jedním z hlavních důvodů, proč nebyly elity zatím schopny dosáhnout jejich snu o světovládě. Teď už je snad dost jasný fakt, proč je Putin v jejich očích tak nepopulární a proto tak špiněný. Zatímco jsou na jedné straně západními médii ruští politici, jako je Putin, špiněni a očerňování, jsou na druhé straně glorifikováni zrádcové jako Gorbačov a Jelcin. Jelcin společně s Gorbačovem připravili půdu pro ruské utrpení během 90. let, kdy byla naše země kousek po kousku prodávána do rukou stejných skupin, které se pokusily získat kontrolu nad Ruskem dlouho před příchodem komunismu. Jejich tzv. sen o demokracii vytvořil v Rusku mizernou existenční situaci pro většinu populace a odříznul zemi od přírodních zdrojů a ropy.  Ruská obranná liga (RDL) je skupina aktivistů, kteří bojují proti americkému vládnímu imperialismu a NATO.  

Ruská obranná liga podporuje ruské tradice a pravoslavnou církev.  Nepleťte si RDL s tzv. obrannými ligami v západní a severní Evropě. U nich je jasné, že jsou na výplatní pásce nepřítele! RDL je společenství vycházející ze „čtvrté politické teorie". Podporujte jej. Udělejme to!