pondělí 27. února 2012

Vyškovský soud bude soudit těžkého zločince AKTUALIZACE!

 

Zítra proběhne soudní fraška s občanským aktivistou Aloisem Hlásenským. Ten byl již dříve například odsouzen za nedovolené podnikání - provozování kopírky ve své živnosti. Jak úsměvné v zemi, kde jsou mnohamiliardové defraudace nepotrestány a jejich aktéři sedí nadále ve svých ministerstvech. Další kauza, která přispěla vzetí do vazby je například vypnutí topení neplatícímu nájemníkovi.

Je více než pravděpodobné, že tyto obvinění jsou spíše jakousi "odměnou" za jeho činnost v občanském sdružení K213, jinak se totiž nedá vysvětlit rozhodnutí o vzetí do vazby. Obviněný nedostal předvolací dopis tak jako je zvykem, místo toho u jeho dveří "prý" zazvonili policisté a když se nikdo neozýval, byl soudkyní urychleně vydán zatykač. Poté stačilo už jenom navštívit policii a odpověď na otázku "hledali jste mě, co jste potřebovali?" a zadržení a odchod na vazbu byl dokonán. Podobně jako tomu bylo v případě Michaely Dupové. Pan Hlásenský se angažoval například i v kauze Vondrák-Dupová, kde ho bylo možné spatřit při soudních jednání (přestože to má z místa bydliště několik stovek km). Pan Hlásenský rozhodně zasluhuje plnou podporu všech slušných občanů této země! Kdo by měl snad zítra cestu kolem Vyškova, může pana Hlásenského svou účastí u soudu podpořit. Jednání začíná v 13:00.

Pan Hlásenský byl zproštěn veškerých obvinění. Gratulujeme! Více ZDE, ZDE a ZDE. Zejména u posledního odkazu si může každý z vás udělat obrázek, co je to justiční šikana. Až se budou zase ozývat hlasy, že v Bělorusku nebo v jiných zemích "osy zla" jsou lidé bezdůvodně zatýkáni, měli bychom si vzpomenout na to, jak to vypadá doma v ČR.