neděle 27. listopadu 2011

17. listopad 2011 Praha (aktualizace)



17. listopadu proběhla v Praze dopředu avizovaná demonstrace proti politickým procesům v naší zemi. Na celé akci se sešlo okolo 400 účastníků, kteří se po vyslechnutí projevů vydali na pochod Prahou. Dle našeho pohledu se celá akce v dosti ohledech vydařila. Jedním z největších úspěchů bylo jistě promluvení novodobého politického vězně a předsedy občanského sdružení Jiřího Fialy.



Dalším významným hostem a řečníkem byl občanský aktivista Jan Šinágl, který pronesl taktéž zajímavý projev, pod který by se většina z nás podepsala.



Na akci taktéž promluvili představitelé DSSS a jeden německý kamarád, který na akci dorazil.







Celou akci můžeme hodnotit kladným dojmem. Po více jak 20 letech po Národní třídě nepochodovali pravdoláskaři, ale opravdoví novodobí disidenti a bojovníci za svobodu a spravedlnost. Tato akce byla pro národně smýšlející aktivisty přelomová. Přelomová byla především proto, že se bok po boku s námi postavili i občanští aktivisté a i přes názorové rozpory vyzvali ke sjednocení a spojení elit k boji za spravedlivý a svobodný stát! Tato akce by měla být výzvou pro všechny aktivisty napříč zemí. Šiřte naše myšlenky a ideály jakoukoli formou. Informujte svoje město o totalitních a mafiánských praktikách našeho státu, buďte aktivní! Budoucnost je naše!