neděle 11. září 2011

Dva tisíce lidí pochodovalo 10.9.2011 Varnsdorfem - policie je brutálně rozehnala!


















Na 10. září bylo na neklidný sever Čech svoláno několik demonstrací proti nepřestávajícímu teroru tzv. nepřizpůsobivých proti místním lidem. Není žádným tajemstvím že tito nepřizpůsobiví jsou z drtivé většiny Cikáni a narkomani. V Novém Boru se na akci DSSS sešlo k pochodu přibližně 450 lidí, další přibližně dvě až tři stovky se přišly podívat na náměstí. Situace i atmosféra zde byla klidná.

Jinak tomu ale bylo v sousedním Varnsdorfu. Zde si projevy předáků "Dělníků" přišlo vyslechnout na dva tisíce lidí. Je potřeba se rázně ohradit proti lžím ministra vnitra Kubiceho. Drtivou většinu v tomto davu měli místní obyvatelé, kteří tak nezůstali doma, jak ministr ve vysílání ČT 24 tvrdil! Po skončení demonstrace to byli místní nespokojení občané, kteří vyburcovali dav čítající v tu chvíli již přes 2000 lidí, aby se vydal na pochod městem. Nacionalistů bylo v celém davu přibližně 300.

U ubytovny Sport dochází k prvním potyčkám demonstrantů s policisty. Zde se opět je potřeba ohradit proti lžím, tentokrát z úst starosty Varnsdorfu. Místní lidé rozhodně nebyli radikály tlačeni a jejich oprávněný hněv se obrátil proti policistům. Ti zcela bez jakékoli úvahy použili proti davu, kde byly i ženy a děti, zásahové výbušky. Několik místních bylo po tomto zásahu zraněno a to včetně dětí!



















Radikální část davu se mezitím pokouší svádět s agresivními policisty boj v jedné z přilehlých ulic. Do této potyčky se aktivně zapojují místní, kteří nacionalistům pomáhají. Vodní dělo a slzný plyn znamená krátké uklidnění situace. V této "pauze" dochází k velmi ostrým slovním výpadům místních obyvatel proti policistům a novinářům.


















Teprve večerní zprávy ukáží, jak je tento hněv oprávněný. Policisté několikrát zcela bezdůvodně nabíhají do davu místních obyvatel, radikálové v tu chvíli bojují na jiném místě. Agresivita těžkooděnců je nejspíše vyvolána frustrací z nechtěnosti a nenávistí od místních obyvatel. Celou situaci vystihuje věta jedné z místních občanek "Ve dne nás mlátí policajti, v noci Cikáni".

Mezitím se již prořídlý dav pokouší dostat k další cikánské barabizně u kostela. Zde opět dochází na zatýkání, podle dostupných fotografií policie zatýká místní občany. Radikálové se je snaží před policejní brutalitou bránit a z kontejnerů a dalšího materiálu tvoří barikády. Na policisty letí velké množství lahví a kamenů, ti odpovídají rozbuškami a slzným plynem. Nakonec přivolané posily tuto hlavní skupinu rozpráší a asi třicet lidí zadrží.


















Na jiném místě se stále ozývají výbuchy a 150 lidí se snaží dostat k ubytovně z jiné strany. V této skupině je přibližně 15 nacionalistů, zbytek tvoří místní všeho věku. Policie dav několikrát napadne a při tomto zásahu dokonce udeří těžkooděnec matku s dítětem tonfou. Ano, takovou máme v České republice policii. Zprávy o policejní brutalitě se do zpráv samozřejmě nedostaly. Politici chválí tento masakr jako nutný, ale všichni, co tam byli, ví že to bylo jinak. Místní obyvatelé tvořili velkou většinu davu a rozhodně nestáli stranou. A je to dobře. Počet zadržených se odhaduje kolem 50ti lidí, z čehož dvacítku tvoří místní občané náhodně napadení a sebraní těžkooděnci.


















Tímto místní lidi vyzýváme, pokud byli tímto zákrokem nějakým způsobem postiženi, aby na nejbližší státní zastupitelství začali hromadně podávat trestní oznámení kvůli překročení pravomoci veřejného činitele. Není možné, aby policie terorizovala ty, z jejíchž peněz žije! Žádejme kvůli tomuto zásahu odstoupení ministra vnitra Kubiceho!

Pane Kubice opravdu zůstali místní doma?



Nikdo nic nehází, lidé poklidně stojí a policie? Útočí!


Pomáhat a chránit - slzným plynem a rozbuškou!


Vodní dělo - nejlepší argument parlamentní demokracie