středa 24. srpna 2011

Svatováclavská manifestace - 7. ročník




















Po více než dvaceti letech od pádu komunismu můžeme s klidem označit stav naší země za žalostný. Parlamentní demokracie se doposud nedokázala odpoutat od bolševické minulosti. Systém stále potlačuje svobodu slova a shromažďování, v justici stále soudí komunističtí soudci.

Tento kapitalismus, držící se u moci komunistickými prostředky, zlikvidoval prakticky celý český průmysl a rozprodal veškerý národní majetek. Vláda parlamentních stran přinesla našemu hospodářství úpadek a je prakticky jedno, zdali vládne momentálně vláda levicová nebo pravicová.

Ztráty z korupčních skandálů a předražených zakázek nejdou na vrub politikům, ale občanům naší země. Vinou zvyšování daní a růstu cen veškerých životních potřeb klesá životní úroveň českého obyvatelstva. Dochází k neúnosnému protěžování národnostních menšin a k diskriminaci původního českého obyvatelstva. Praktická beztrestnost a nepostižitelnost menšinové kriminality ohrožuje každý den bezpečnost těch, kteří tyto menšiny živí.

Navzdory nedostatku finančních prostředků se náš stát účastní dobyvačných válek USA po celém světě. Cílem těchto válek není nic jiného než boj o přístup k ropě. Jako věrný spojenec USA jsme za tyto služby odměněni nejdražší naftou a benzínem v Evropě.

Za vlády tohoto systému dochází k pošlapání sportovních tradic českých měst. V honbě za ziskem dochází k úpadku slavných sportovních klubů, jak hokejových, tak fotbalových. Na každém kroku je dnes člověk sledován desítkami kamer, počet odposlechů telefonů rapidně roste. Pod záminkou zvyšování bezpečnosti stát zcela nepokrytě špehuje své občany a zvyšuje svůj dohled nad nimi.

Tento dohled roste přímo s rostoucí nespokojeností obyvatelstva. Oficiální média prezentují současný systém jako "to nejlepší co může být". Sdílíte i vy tento pocit? Vážně si myslíte že vláda arogantních zlodějů podpořená silným represivním aparátem je "to nejlepší"? Jste skutečně spokojeni s tím, že je vše podřízeno zisku a touha po penězích se dostala na první místo v žebříčku hodnot? My takový názor rozhodně nesdílíme!

Jsme nespokojeni se současným vývojem naší země. Je potřeba nastartovat celospolečenskou diskuzi nejen o změně této vlády, ale i celého systému.



































Proto svoláváme na 24. září 2011 Svatováclavskou manifestaci! Přijďtenás podpořit i VY!

Kdy? 24. září 2011, 14 : 00 hod

Kde? Kladno - Sítná

Rady a tipy:
Na akci jsou vítány červenobílé prapory s českým lvem. Ostatní prapory a transparenty konzultujte předem s pořadatelem akce. Na akci se dostavte půl hodiny před jejím začátkem. Akce je tradiční prezentací našich ideálů a představuje občanům této země alternativu vůči současnému vládnoucímu aparátu. Opilé osoby nebudou na akci vpuštěny. Oblečení na akci zvolte takové, aby nevznikaly problémy jak Vám tak pořadatelům akce.

Zvěte na Svatováclavskou manifestaci své kamarády a lidi ve svém okolí!
Propagační materiály stáhnete ZDE. Pro tuto událost byla vytvořena i pozvánka na Facebooku , přidávejte se ZDE , zvěte kamarády, známé a podpořte akci.

Těšíme se na Vaši účast!