pondělí 25. července 2011

Akce solidarity - podpora kutnohorského útulku



Dne 23.7 se podíleli aktivisté Autonomních nacionalisů Modřany na dni pro podporu kutnohorského útulku pořádané nadací „dítě a kůň“. Kromě aktivistů naší buňky se akce zúčastnili také aktivisté Svobodné Mládeže Kutná Hora a Kladenští aktivisté. I přes nižší účast způsobenou pochodem za nespravidlivé věznění Vlastimila Pechance se povedlo vybrat věci a peníze v hodnotě přesahující 3000,-.


Předem by jsme se tak chtěli omluvit internetovým ochráncům zvířat a ekologů z řad levicové alternativní mládeže (která nepochybně podpořila obrovskými sumami, přesahující řády desetitísc) za další „nazi“ vykrádačku. Bohužel se domníváme, že v současné době, je to pouze naše doména, tedy alespoň na české scéně, kdy se Rudí Khmérové prakticky orientují už jen na sdílení odkazů na svých webech ohledně aktivit zahraničních levičáků a sami jen občas dojedou v početné převaze zbít 14 leté aktivisty a aktivistky, kteří přišli udělat něco pro přírodu.

Samotná akce se nesla v duchu pohody, lásky k přírodě a zvířatům a solidárního smýšlení s těmi, kteří nemají možnost sami ovlivnit své životy. Návštěvnící měli možnost zhlédnout několik zvířat, od psů, přes koně až ke slepicím, k vidění byl také trénink agility.

Naše pomoc se skládala z výběru finančního obnosu, odevzdaného do kasičky, tašek pro děti, které byly použity jako vítězné ceny v připravených soutěžích. Nechyběly ani konzervy, granule a další potřeby pro psy a také vložení několika věcí do bazárku, odkuď výtěžek putoval také na kutnohorský útulek.
Všem zúčastněným a lidem, kteří podpořili, ať už jsou to lidé politicky smýšlející jakkoliv, děkujeme.

NÁŠ ODPOR NEZLOMÍTE!