pondělí 13. června 2011

Odhaleno centrum explicitního extrémismu



V posledních pár měsících se v naší zemi podařilo několik významných kroků k rozvoji demokracie a k přiblížení se naší vytoužené svobodě. Konečně znovu probíhají soudní procesy s nositeli nebezpečných proti-demokratických myšlenek, zakazuje se hrát, zpívat a v poslední době i tančit proti-demokratické tance. Podařilo se už zakázat některé číslice. Vypadá to, že se brzy dočkáme zákazu neonacistických pohádek, které útočí na zdraví rozvoj dětí. Jde především o Šmouli, Včelí medvídky a rasistického Kocoura Mikeše.

Mohli bychom být spokojeni, ovšem nesmíme usnout na vavřínech, protože fašista nikdy nespí. Všechny výše zmíněné druhy propagace nebezpečných myšlenek jsou velice fundované. Jejich primární záměr (propagace nenávisti, fašismu, nacismu, extrémismu atd.) je rafinovaně skrytý. Krypto-fašismus jsme za posledních pár let naučili účinně dekonspirovat.

Fašismus je opravdu všude a to i tam, kde bychom jej nejméně čekali. Máme šokující odhalení, že začíná „hnědnout“ i Ministerstvo kultury. A že pod svícnem je největší tma, jsme se mohli přesvědčit při návštěvě Národní galerie v Praze, kde jsou s kolosální drzostí vystavena díla vykazující explicitní projevy extrémismu.

Fotografie:









Závadový diskurs těchto pseudouměleckých děl je nabíledni. Trestní oznámení na vedení Národní galerie bude podáno v nejbližších dnech a zaručeně vyhovující posudky na extremismus si necháme, dle doporučení, vypracovat od pánů znalců Mazela či Svobody. Prosíme všechny čtenáře, aby nenavštěvovali galerii, než se podaří stáhnout tyto ohavná díla. Dejme trestními oznámeními jasně najevo, že fašismus nemá v naší korektní, demokratické a tolerantní kultuře a společnosti místo.