pondělí 4. dubna 2011

Občanská totalita – černý rasismus a diskriminace českého obyvatelstva




Případ mučeného, znásilněného a málem ubitého Patrika otřásl nedávno českou veřejností. Po tlaku neformální opozice se o případ začala zajímat celostátní média. Nezapomněla vždy připomenout, že tato opozice (čti neonacisté, extremisté či teroristé) tématu zneužívá. Nebýt však tohoto tlaku a pobouření části veřejnosti, nedošlo by patrně k připěřenému potrestání pachatelů. “Případ Patrik“ se ale neobjevil z čista jasna. Pojďme si tedy připomenout to podstatné z černého rasismu a diskriminace původního českého obyvatelstva. 
 
Měl stát na straně zákona a v krizové chvíli se přiklonil na stranu zločinu. Důvodem byla jeho etnická příslušnost. Řeč je o “romském“ policistovi Barkocim. V Ostrově (Karlovarsko) došlo k brutálnímu lynči Čecha, kterého násadou od lopaty málem ubili dva Cikáni. Dostal nejméně 60 úderů a za pokřiku “bílá svině“ mu byly málem vypíchnuty oči. Barkoci na místo dorazil a díky etnickému klíči pachatele kryl a oběti vyhrožoval. Až později byl odsouzen a nastoupil do vězení, odkud byl po politickém zásahu vlády premiéra Fischera propuštěn. Na stranu Barkociho se přidala i (proti) Česká televize která se svým investigativním pořadem pokusila zmanipulovat veřejnost. Barkoci si svobody dlouho neužil. Soudní rozhodnutí zrušilo jeho propuštění a asi nejskandálnější případ selhání strategie menšinových policistů skončil opět ve vězení.

21.7.2007 byl za podobné situace brutálně zbit třicetiletý Čech ve Valašském meziříčí. Pachatelé byli 4 mladíci z řad menšiny. Zranění byla rozsáhlá, prasklá lebka a krvácení do mozku, přesto soud vrátil spis k došetření pro nedostatek důkazů. Ačkoli byli pachatelé zadrženi. Napadený strávil v nemocnici několik měsíců a to, že žije, je spíše zázrak.

Soustředěná koncentrace menšin byla vždy problematická pro jejich okolí. V Přerově dochází prakticky každý den k napadení či okradení lidí v okolí přerovského vlakového nádraží. Samotný Přerov je nejnebezpečnějším městem v regionu a menšinová kriminalita se na této statistice podílí podstatným dílem. Jak jsme vás již informovali, v nedaleké Olomouci se situace taktéž vyhrocuje a došlo k několika brutálním napadením mladých Čechů ze strany menšinových kriminálníků. Policie tyto případy šetří jako pouhé přestupky, navzdory zraněním a ukradeným věcem nevyužívá trestních paragrafů ublížení na zdraví či loupežné přepadení. Menšinové mládeži je tímto dán generální pardon na jejich skutky a tíha tohoto pardonu ze strany Policie dopadá na české obyvatelstvo hanáckých měst.

V Čechách se symbolem selhání multikulturního soužití stalo sídliště Janov. Narůstající agresi vůči českému obyvatelstvu ze strany menšiny se rozhodla řešit Dělnická strana vysláním monitorovací skupiny do oblasti. Nutno dodat, že na žádost místních. To, co následovalo poté, je veřejnosti známé. Rasové nepokoje a demonstrace české mládeže se staly jedním z hlavních důvodů rozpuštění Dělnické strany. Vláda tedy místo aby řešila příčinu problému, tedy menšinovou kriminalitu, se rozhodla řešit následek. Neutěšená situace na sídlišti panuje dodnes. Vláda tím dala obyvatelstvu jasný signál, že každého, kdo se bude menšinové kriminalitě bránit, tvrdě potrestá.

Mohli bychom dále pokračovat ve výčtu kriminálních skutků ze strany menšiny na českém obyvatelstvu. Procentuálně je tato kriminalita mnohem významnější než “kriminalita extremistů“, do které zahrnuto hlavně stíhání za politické důvody. Přesto však nevzniká žádná speciální jednotka, žádné speciální oddělení pro boj s touto kriminalitou. Naopak.

Mediální a politická lobby se snaží případy této kriminality často zametat pod koberec a někdy dokonce klást vinu za ně českému obyvatelstvu.

Jistě nelze tvrdit, že by všichni příslušníci menšiny byli kriminálníci, ale v místech jejich velké koncentrace a kontaktu s českým obyvatelstvem je jejich počet alarmující. S jejich rostoucím počtem roste i jejich kuráž a drzost. Nový Bydžov, Jaroměř, Broumov. Nová ohniska etnického napětí. Sama menšina už je začíná označovat jako svoje města, jejich zastoupení v těchto městech roste. Co se bude dít až zde dosáhnou poloviny populace celého města si netroufáme ani odhadovat.

Integrace menšin do kulturních a společenských návyků českého obyvatelstva je jedna velká blamáž probíhající neúspěšně již několik desítek let a přesto se najdou noví kazatelé této víry. České obyvatelstvo je sice pod tlakem, ale stále vkládá svou důvěru ve vyřešení této situace do rukou vlády a státních orgánů. Těch, kteří již tolikrát selhali. Jedinou možností, jak situaci okamžitě řešit, je národní sounáležitost a solidarita ve svém okolí. Nespoléhejte se na druhé, že za vás problém vyřeší. Organizujte domobrany, monitorujte své okolí, vzájemně si pomáhejte. Protože nejednotnost a strach českého obyvatelstva je to, z čeho menšinoví kriminálníci těží. Přijde-li místo toho občanská angažovanost a aktivní obrana svého města a okolí, je to první krok k úspěchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat