úterý 25. ledna 2011

Ukrajinská policie mučí zadržené nacionalisty


Právník Vasila Labajczuka, šéfa tarnopolské pobočky organizace Trojzubec, oznámil,
že zadržované osoby v souvislosti s výbuchem pomníku Stalina jsou mučeny. Jsou vystaveni hladu a psychickému teroru, který má za cíl vynutit přiznání k útoku na pomník. Útok se stal u sídla Komunistické strany Ukrajiny v Záporoží. Vyšetřování se všemi prostředky snaží dokázat nacionalistům teroristický útok

Labajczuk je držen v izolaci, nemá žádné ani základní hygienické prostředky a nemá možnost ani mluvit soukromě se svým advokátem. Podle advokáta je v takovýchto podmínkách drženo 15 osob. "Kluci se sotva drží na nohou" říká.

V případě zadržených byla podána stížnost, ale jejich ponižování pokračuje. Stalin vyhozený do vzduchu byl pro komunisty šok a protože je jejich vliv na Ukrajině stále velký, státní aparát koná v duchu jejich objednávky. Solidaritu s ukrajinskými nacionalisty!

1 komentář:

  1. Za chvíľu to praskne,tak som zvedavý kde sa tieto žido-komnistické svine z celej EU ukryjú. Najviac voľného miesta je na pouličných lampách,veď boli dizajnované,aby udržali aspoň dve telá,týchto prasačích hláv. Hlavne,aby bolo dosť povrazov.

    OdpovědětVymazat