úterý 25. ledna 2011

Nastupuje nový neo-normalizátor?


Každý z vás si zajisté pamatujete nástup ex-komunisty Jana Fišera a jeho vlády, která postihla naší zemi. Nechal pozatýkat spousty lidí a vytvořil takový represivní aparát, který byl typický snad jenom pro dobu normalizace. Při jeho nástupu jsme byli doslova pod palbou propagandy, která představovala Fišera jako světce, poctivého a spořádaného občana, zkrátka soudruh na svém místě.

Přitom se jednalo o bezpáteřní svini, jehož ctižádost učinila jej zcela bezcitným ke Svobodě v naší zemi. (Pa)Tisk nám předkládal všelijaké ankety, ve kterých Fišer vítězil na všech frontách. O tom, jestli ankety vůbec proběhly a byly pravé, můžeme jenom spekulovat, důležité ovšem je, že spousty lidí bájím o Fišerovi uvěřili.

Jedině díky vytvoření kultu osobnosti, která byla opředena povídkám o výjimečnosti Fišerově, mohlo dojít k likvidaci svobody. Média mohou likvidovat osobnosti a také mohou vytvářet nové…

Po roce tu máme opět stejný případ. Radek „Rajón“ K(j)ohn a členové vlády národní katastrofy vybírali nového policejního ředitele. Vybrán byl jistý pan Petr Lessy(ie). V komisi nechyběli samozřejmě ani politruci tolik důležití pro bezchybný chod demokracie, jako například p. Mazel, známý svými vymazlenými retro posudky alà zlatá padesátá. Pan Lessy byl vybrán předně pro své zkušenosti. Na Moravě velel zásahům proti extrémistům, chuligánům, ale i proti motorkářům. Pokud sledujete tisk, určitě jste již narazili minimálně na nějakou informaci. Například  ZDE a ZDE

Jako v případě Fišerově, i tento člověk je vychvalován, zkrátka dobrák od kosti a ideální policejní ředitel. Je mu uměle tvořen takový kult osobnosti, jaký snad neměl ani úderník Stachanov, což bylo v Sovětském svazu označení pro mimořádného pracovníka. Když čteme slovní spojení typu „Je to poctivec“ a "výborný, správný, neúplatný člověk" …nemůžeme opravdu nevzpomenout na propagandu Stachanovštiny, která měla podobný, ne-li stejný tvar. Dále v článcích máme vyfocen jeho dům, který je velice skromný, což připomíná pro-Fišerovskou propagandu, která ukazovala Fišera jako skromného a spořádaného člověka, žijící v bytě 2+1.

Nutno podotknout, že „poctivec“, který v roce 2006 starostoval, tento rok neúspěšně kandidoval do zastupitelství v místě svého bydliště (Palkovice), do kterého se nedostal díky neobdržení dostatečného počtu hlasů.

O tom, že bude mít skutečně moc a přístup k informacím, nemusíme pochybovat, neboť má kontakty na Bártu, které získal přes bývalé policisty, dnes pracující v agentuře ABL.

„Když ptáčka lapají, dobře mu zpívají“ zní jedno české přísloví. Proto je docela možné, že tato persona, která je dnes glorifikována, bude zítra dalším symbolem a monumentem stále se prohlubující totality. Zkrátka, asi se bude něco dít.

Naplní se slova ex-agenta StB, Radka K(j)ohna, který tvrdil, že v České republice vymýtí extrémismus?

Dle informací tiskového odboru DSSS Sever, skutečně dojde k domovním prohlídkám u předem vybraných osob se zaměřením na počítačovou kriminalitu, kdy budou policisté hledat tzv. závadnou hudbu, symboly, články a podobně.

Celý článek ZDE

AKTUALIZACE : V Lessyho policejním týmu bude přítomen údajně i politruk Mazel. Tím bude v podstatě povýšen, což pro něj fakticky znamená více pravomocí. Jeho poslední práce je například stíhání Lucie Šlégrové.

Žádné komentáře:

Okomentovat