čtvrtek 27. ledna 2011

Nobelova cena pro Kocába? Vtip?


Ne, skutečnost. Zbytečné instituce, které známe pod označením "neziskové organizace", s údajně vydatnou podoporou ze zahraničí navrhují bývalého vládního zmocněnce pro nic, nic, zase nic, zvýhodňování (nejen) cikánských parazitů, zfetované lůzy a pohlavních deviantů Michaela Kocába na Nobelovu cenu míru.

Spolu s dalším exotem Havlem, kterého na toto ocenění neomarxističtí vrazi našeho národa již několikrát navrhovali, je Kocáb velice ostudným příspěvkem České republiky do osudí kandidátů, ze kterých se bude laureát ceny pro letošní rok vybírat. Nakonec proč ne?

Když držiteli Nobelovky za mír jsou již takoví "mírotvůrci" jako levicový terorista Mandela, který ji obdržel zřejmě za násilné útoky proti jihoafrické vládě v šedesátých letech a nastolení multikulti režimu s nejvyšší kriminalitou na světě či americký prezident Barack Obama, který ji obdržel buď za nic nebo za svou barvu pleti, kterou se ODLIŠUJE od svých předchůdců.

Položme si ale otázku: Za co by toto zprofanované ocenění měl dostat Kocáb? U Havla je to jasné: Za podporu té "správné" opozice v různých banánových republikách a za rozsáhlé uvolnění a devastaci morálky v českých zemích po sametové habaďůře v roce 1989. Možná i za to, že se nechal ve "fešáckých kriminálech" a cestujíc po celém světě komunisty vychovat coby jejich "demokratický" dauphin. U Kocába si ale opravdu jist nejsem.

Snad za podporu jinakostí (feťáci, cikáni, úchyláci...) a obohacování genofondu českého národa (tím mám na mysli jeho poměr s exoticky vyhlížející bývalou "tanečnicí", s možná nejen to, Lejlou Abbasovou). Raději nebudu přemýšlet, neboť při tom odumírají mozkové buňky, a vyřknu zde názor, že udílení Nobelovy ceny za mír by mělo být zrušeno, protože je již řadu let zcela evidentně pod nadvládou "jistých kruhů".

Jinak by podobné kreatury, které byly v článku zmíněny, nemohly být ani součástí společnosti slušných lidí, natož pak velikánů (jako je třeba vynálezce penicilinu Sir Alexander Fleming), kteří něco skutečně dokázali a za svůj přínos byli poprávu oceněni.

Žádné komentáře:

Okomentovat