pondělí 24. ledna 2011

Den solidarity v Kutné Hoře










22. ledna se sešli pronárodní aktivisté v Kutné Hoře na akci solidarity. Podpořili útulek a tři české, sociálně slabší rodiny. Solidarita je námi chápána jako základní pilíř národní pospolitosti, na které staví každý z nás své přesvědčení. Nadšení pro myšlenku solidarity a pomoci vyústila v nahromadění materiální pomoci v ceně více než 10 tisíc Korun, která se skládala ze školních potřeb (sešity, psací potřeby, učebnice, knížky, pravítka, tempery, voskovky, penály, batoh), potravin (těstoviny, olej, mouka, cukr), hygienických prostředků (prací prášek, houbičky, savo). Nezapomnělo se ani na hračky a sladkosti pro děti. Speciální dárek čekal na oslavenkyni, která slavila 5 let.

Pro čtyřnohé přátele byly připraveny granule a konzervy. Na akci nacionalistů se podílelo i spoustu dalších osob, kteří i přesto, že s námi politické názory nesdílí, pochopili její důležitost. Každému, komu záleží na osudu našeho národa, nemůže nikdy opomenout jeho sociální otázku…

Celý článek ZDE

Nech se inspirovat i Ty! Přemoz v sobě své vlastní zpohodlnělé Já. Dnes, obzvláště v této době jsou rozhodující skutky. Každý člověk, který pracuje pro dobro celku, cítí, jak uvnitř roste. Roste-li morálně jedinec, roste i myšlenka, kterou s ním ostatní sdílí, protože s každým pozitivním činem rostou současně jejich možnosti.

Pokud budeme pěstovat činy a ctnosti jenom na papíře, přesně tam kde je odsunul dnešní zparchantělý režim, nic nedokážeme. Samotná slova totiž ještě nikdy nic nedokázala. Pokud nebyla podepřena skutky, byla jenom prázdnou frází. Buďme hrdou alternativou, která v těžkých dobách pomáhá tam, kde státní aparát selhává.

I Ty buď nacionalistou činu, aktivní protisystémovou silou, skutečnou avantgardou směřující k srdcím českých lidí, které režim již dávno zatratil. Je to více než jenom pouhý závazek vůči našim lidem, je to výzva, která volá a čeká na tvoje činy!

Žádné komentáře:

Okomentovat