středa 7. prosince 2011

Politické procesy pokračují



















Zatímco všechny odvětví v Kocourkově byly předány "neviditelné ruce trhu" a zliberalizovány stejně jako základní práva (právo na bydlení apod.), touha ovládat, řidit a přikazovat tu zůstala.

Dnešní liberální stát je postaven tak, že každý je odpovědný sám za sebe a každý se stara sám o sebe. Stát, který nechá klidně umřít na ulici člověka, stát, kterému je lhostejno jak kdo žije a přežívá, chce najednou člověka bránit a starat se o něj a o jeho myšlení, aby byl ušetřen "extremismu" a pohoršení.

V této tradici pokračuje i privatizovaný „český" tisk a lidé už si zvykli na blokování internetových diskusí, nebo mazáni příspěvků. Zatímco policie nemá dostatek prostředků, aby ochránila české občany, tak politická policie pracuje bez jakéhokoli omezeného prostředku. Za zmínku stojí různé ceny posudků znalců, či odměny apod. A zatímco se vyšetřují rádoby "zločiny", v tischosti probíhá demontáž tohoto státu, resp. jeho majetku, služeb a mocenských aparátů, které si uzurpuje finanční oligarchie vyvolených. K jejich vyšetřovaní (zločinu) najednou chybí policejní pravomoci, najednou chybí finance. Naproti tomu boj s extremismem je dobrým zdrojem obživy - od astronomických odměn pro znalce, přes služební benefity hlídacích psů demokracie až po provize a dotace různých neziskových organizací.

Policie uvaluje vazby na mladé lidi, kteří využívají svého práva na politický projev za lepení samolepek. Jejich spisy obsahují dvacet tisíc stran textu a desítek fotografií, zatímco spis Berdychova gangu má něco kolem osmi tisíc… Inu lepení samolepek a myšlení je v Kocourkově horší zločin, než třeba vraždy… Za defraudaci veřejných zakázek lepší koryto, za privatizaci větší provize, za škrty odměny, za okupaci cizích zemí ceny míru.... a za tyto činy, které likvidují lidi bezohledně po tisících není nikdo potrestán, naopak oceněn.

Český stát odsuzuje jemu nepohodlné, ať už se nacházejí kdekoliv na světě. Vezměme si případ Vladimíra Stwory. Ten publikoval text na serveru umístěném v Kanadě, neporušil žádný kanadský zákon, ovšem v Kocourkově byl odsouzen za zpochybňování holocaustu, i když tento čin na území ČR nespáchal. Když už zakázat, tak všechno. I zkoumání pyramid, protože je stavěli otroci a je to znevažovaní jejich oběti. Kriminalizace vůbec nějakého bádaní je absolutní hloupost a to z toho důvodu, že ta událost již nejde ovlivnit, stala se prostě. Když ku příkladu vrah zabije svoji oběť, je s ním vedeno trestní řízení. A při něm se kupodivu taky může pochybovat - zkoumat - dokonce to je zákonem dáno jako náplň práce OČTR, dokonce i po odsouzení takového pachatele je možnost čin zpětně prozkoumat. MVČR by mělo vyhláškou přesně určit, co se smí a co ne. Jenže to by kocourkovský režim ztratil oficiální statut demokracie, takže místo toho zvolil justiční anarchii a ohebné paragrafy, takže výsledkem je stav, kdy nikdo přesně neví, co je trestné a co ne…

Kocourkovská justice taktéž uvaluje vazby na lidsko-právní aktivisty, jakým je  například Ing. Jiří Fiala. Ten byl poslán na vazbu za dopis soudci, který byl napsán pěkně od srdce. Nejvyšší soud mu vazbu nejprve zruší, ale zuřivý soudce plný kocourkovského pravdoláskovství na něj po pár dnech uvalí zatykač a zašle mu příkaz k nástupu trestu. Ještě, že tyto soudce jednající na vlastní pěst Kocourkov má, hned se člověku lépe usíná, když ví, že se Fialové a další nebudou domáhat dále u soudů svých občanských práv!

Dalším případem je nepodmíněné odsouzení za obrázek vlkodlaka na mikině.Tím se justice v Kocourkově dostala na další level. Kdy dojde řada na pomatenou mládež prohánějící se po ulicích našich měst s motivy masového vraha Che Guevary na svém oblečení? Kocourkovská justice si také vyšlápla na symboly meče a kladiva. Symbol proti hitlerovské skupiny, jež působila také v tehdejším Československu. Kdy dojde na domácí razie při, kterých bude politická policie zabavovat a odsuzovat za písně Karla Kryla?

Posledním kouskem se kocourkovská justice opět přihlásila k odkazu pravdy, lásky a svobody. Pár nevyzrálým hochům hrozí až deset (!) let za sdílení hudebních videoklipů na sociální síti. Můžete tedy okrádat své spoluobčany, můžete je sekat mačetami, veřejně jim vyhrožovat, ale v žádném případě si netroufejte dávat na své profily na sociálních sítích hudební videoklipy, které jsou volně dostupné na internetu! Leda že byste v nich uráželi bílé obyvatele Vašich měst, tak jako to elegantně dělají cikánští kavalíři z Tanvaldu, to justice v Kocourkově toleruje… Nakonec demokracie se musí bránit.

Když je tedy lhostejno, co s námi bude a jestli budeme mít čím nakrmit své potomky, když je lhostejno jak žijeme, proč se zajímají o to, jak přemýšlíme? Klidně chcípni, ale my chceme kontrolovat a my chceme určovat, co si myslíš a co ne. Kontrola a regulace názoru má již v Kocourkově nějaký ten pátek svoji tradici. Aby zítra nebylo už trestné myslet si 2+2=5….