neděle 6. března 2011

Zoltán a Koky - RAHOWA po cikánsku


S blížícím se setkáním nacionalistů v Novém Bydžově se na internetu objevují i výzvy k akci pro odpůrce všeho druhu. Nový Bydžov skutečně není sám, neboť státní správa ukázala svoji neschopnost s řešením cikánské otázky a jako reakce na problém přichází shromáždění nacionalistů. Kdo bude stát proti němu?

Do celé věci se trochu iracionálně vložil ústecký semita Achab Heidler, který si udělal kariéru na ústeckém pietním pochodu za oběti bombardování z roku 1945. Zprvu možná vtipné glosování pomocí neonek a Ejbího upadalo s dalšími díly stejně rychle jako stav účastníků ústecké protiakce (ve většině ji tvořili ústečtí narkomani, cikánské gangy apod).

Na Achaba se tak trochu zapomnělo a tak vytáhl opět do boje proti neonkám. Neonky si totiž tentokrát dovolily vystoupit proti napadání a znásilňování českého obyvatelstva v jednom maloměstě na hradecku a to Achab přeci nemůže nechat jen tak.

Oproti Achabovi naopak nepřekvapí přítomnost Michaela Kocába. Tento patrně nejméně oblíbený český politik, milovník cikánské menšiny, samozřejmě plně podporuje práva menšin na loupeže a znásilňování a bude vždy v první linii bránit tento svéráz proti rasismu a útlaku většinové společnosti. Stejně tak Markus Pape, dederon (Východní Němec), který našel v naší pěstované menšině velké zalíbení a pomáhá jí přežít všechny holocausty světa (pokus o integraci, pracovní úřady, sociálky, neonacisty všeho druhu).

Klára Kalibová, "právnička", další odbornice na extremismus, tentokrát hlásí účast bez páně Cakla, který asi stále šetří na novou kameru po svém pádu na asfalt litvínovského sídliště Janov. Chybět nebude ani František Kostlán, který s obludou Tydilitátem tvoří páteř internetové bojůvky Pravdy a lásky.

Jenže to co přichází poté by se hodilo možná tak to komediálního pořadu Česká soda. A je to opravdu soda. Šest milionů členů rodiny Balážů a Kováčů, podporovány významným klanem Bangů. Nechybí ani Sivák, podobnost s osobou jejíž přední starostí je vynést z hořícího domu televizor, je ale patrně čistě náhodná.

Josef Stojka, patrně shoda jmen se známým cikánským klanem obchodujícím na ostravsku s drogami. Pro všechny fandy kvalitního filmu svou účast přislíbil i Zoltán, což už nyní dělá tuto blokádu prakticky neprorazitelnou. Pokud opravdu dorazí i Cyril Koky, mají organizátoři vyhráno. Minimálně v záchvatech smíchu, kterou tato akce způsobí.

90 % českého obyvatelstva chová k cikánské menšině naprosto negativní postoje. Napsat si tedy do pozvánky na akci jmenný seznam takového typu, jaký si sepsala iniciativa "Nový Bydžov není sám", to chce velkou dávku humoru. A v pravdě černého.

Žádné komentáře:

Okomentovat