středa 30. března 2011

Římská komedie šaška Wilderse


Aneb jak "Hrdý vlastenec" Geert Wilders hájí svébytnost své vlasti a kultury

Nedávno na webu Eurabia.cz vyšlo plné znění projevu nizozemského politika, odpůrce islámu a v první řadě sionisty až na půdu Geerta Wilderse. Jestli jsem někdy v minulosti o tomto politikovi prohlásil něco pozitivního, beru zpět, neboť jsem z jeho slov vpravdě zděšen.

Způsob, jakým se tato "nová tvář evropské ultrapravice" (citováno z médií) prezentovala v jednom z nejslavnějších a pro evropskou civilizaci nejdůležitějších měst, nelze hodnotit jinak než urážku nacionalistů Evropy od Uralu po ostrov Madeira. Je sice pravdou, že tento odbarvený kašpar svým populistickým antiislamismem a pro někoho možná trošku kontroverzním filmem Fitna získal řadu stoupenců, ale vyjádřit se v Římě, jedné z kolébek evropské kultury o naší civilizaci jako o "judeokřesťanské", nad tím se zhrozí snad každý, komu není lhostejný stav naší společnosti, jaký ho jen oni "judejci" pro nás připravili.

Ve svém projevu se Wilders dále nechal slyšet, že Italové a Nizozemci "jsou větvemi jedné kultury" a patří zároveň do Říma, do Atén a do Jeruzaléma. Jen tak mezi námi: Třeba takový Luca Romagnoli, předseda italského sociálního hnutí Fiamma tricolore, musel být z tohoto prohlášení vpravdě nadšen:-))) Je sice pravda, že evropská civilizace stojí na anticko-křesťanských kořenech, avšak s judaismem jako takovým nemá nic společného. Uzavřenost a "vyvolenost" Židů a jejich komunit pro ni byla vždy spíše přítěží nežli nějakým pozitivem, které by se kladně podílelo na jejím rozvoji.

Antiislamismus Geerta Wilderse ve spoustě věcí vyloženě koresponduje s antiislamismem židovským. Wilders nevystupuje pouze proti islamizaci Evropy, jak správně činí všichni nacionalisté, Wilders vystupuje především proti islámu jako takovému, což osobně neuznávám. Důvod je jednoduchý: Jsem odpůrcem multikulturalismu a zastáncem vlastního národa a rasy. Mou prioritou je pracovat na rozvoji mé vlasti a kultury, přičemž si jako Čech nepřeji, aby mi nějaký cizinec (nedej Bože barevný neevropan) či úchylný pseudohumanista diktoval, co mám dělat a co si mám myslet. Nemám potřebu někam expandovat a už vůbec ne do muslimského světa. Žiji zde, kde žili i mí předkové a snažím se, ač je to mnohdy nelehké, udržovat jejich odkaz i pro další generace Čechů. Takových, jací byli jejich pradědové.

Ne "Čechů" v nikábu či chcete-li s jarmulkou na hlavě. Stejně tak i muslimové chtějí tam, kde jsou doma, udržovat své tradice a obyčeje. I když se nám jako Evropanům mohou zdát poněkud nepochopitelné, proč jim do toho mluvit? Pokud tak nečiní u nás a "neobohacují" tím naši kulturu, kterou můžeme obohacovat jen my sami, nemáme jim do toho co mluvit. A to právě Američané a sionisté (i typu Wilderse) dělají, jak víme, velice rádi. Je smutnou skutečností, že tento "wildersovský" proud českého "národovectví" se začíná pomalu etablovat i u nás. Stranou svobodných počínaje, přes Romana Jocha, konče lidmi kolem prezidenta Klause.

Položme si otázky:
1) Co Klaus a spol udělali proti likvidaci tradičních průmyslových odvětví?
2) Co Klaus a spol udělali proti likvidaci zemědělství?
3) Co Klaus a spol udělali pro sociální jistoty českého lidu a proti zavlečení naší ekonomiky do bezbřehých vod mezinárodního kapitálu?
Odpovědět si můžete sami.

Možná tento "nový" proud může někomu připadat velice atraktivní, protože je v něm větší šance se prosadit (např. ve Francii Marine Le Penová) než mezi pravověrnými národovci (tamtéž třebas její otec Jean-Marie), které tímto vyzývám, aby tyto Potěmkinovy vesnice vystavěné mezinárodním židovstvem za účelem poštvání národů světa proti sobě přehlíželi a uchovali si zdravý nadhled. Kdo uslyší na volání neokonzervativců a wildersovců, může se snadno stát spolupachatelem vraždy vlastního národa.

Nenávist totiž nikdy nesmí přebít lásku a tradice nikdy nesmí ustoupit před nějakým společným zájmem takzvané židokřesťanské (čti židozednářské) civilizace. Cílem sionistů není obrana Evropanů před imigranty. Mezi největší kritiky protiimigrantských postojů se řadí právě židovské či přímo k sionismu se hlásící organizace - vzpomeňme Věru Tydlitátovou či Františka Kostlána. Jejich cílem je moc a vliv. Například vláda Saúdské Arábie je silně proamerická (tudíž prosionistická). Jejich islám nevadí. Naproti tomu zastánce pestrosti kultur a odpůrce NWO a sionismu Mahmúd Ahmadínežád a Íránská islámská republika jsou neustále pod palbou kritiky. Není už jen to divné?

Jako Čech si samozřejmě nepřeji, aby mi nad hlavou znělo kvílení muezínů a v uších zněly výbuchy bomb připevněných na tělech sebevražedných atentátníků. Stejně tak ale nechci, aby moje země ztrácela svůj tradiční charakter a byla zatahována do boje za zájmy někoho jiného. Ať už jsou to Židé nebo třeba Hottentoti.

2 komentáře:

  1. Kamarádi, vyvaroval bych se označení Judejec = Žid
    Není to totiž tak úplně pravda.
    Židé, nejen že JK zabili ale navíc ho očerňují a snaží se nám ho zprotivit tím že říkají že byl jedním z nich. Koukněte na tenhle článek: http://www.novadoba.estranky.cz/clanky/svet-kolem-nas/benjamin-freedman_-jenze-jezis-nebyl-zid_-ale-judejec.html

    OdpovědětVymazat
  2. Slovo "judejci" jsem dal schválně do uvozovek, protože toto špatné označení jsem jako první nepoužil právě já, nýbrž pan Wilders ve slově "judeokřesťanská civilizace".

    OdpovědětVymazat